Alla inlägg den 29 juni 2013

Av babsansblogg - 29 juni 2013 08:31

Hej svejs på er. Sovit gott - det har då jag gjort - även om jag vaknat till ett antal gånger. Sovit längre än "normalt" också - kan ni förstå ... jag som brukar kliva upp "klockan brått". Nåväl - dagen idag verkar bjuda på sol, det är nästan +20 grader och dagen innehåller bland annat ett tvåårskalas. Klockan 14 skall vi och gratta lillskruttan våran.

Har hunnit med att tvätta en maskin och hängt ut kläderna - en maskin brummar just nu i tvättstugan. Många kaffekoppar är urdruckna - som vanligt på morron ... är en riktig kaffemoster! Men vad vore livet utan den gudabenådade drycken? Jag bara frågar. Fast igår kväll - efter utomhusteatern - kokade vi oss en kopp thé - så gott - det var lakritsthé som jag drack och maken tog citronthé. Det var riktigt gott med nåt varmt inombords, för vi hade blivit lite småkalla på teatern - det blåste riktigt ordentligt och man var nog helt enkelt för lite klädd. Solen lyste - fast vi satt i skuggan - tyvärr. Och vi satt i två timmar - så nog var det skönt att sätta sig i bilen och dra på värmen lite efteråt! Som vanligt var det trevligt - men om jag skall jämföra med fjolårets föreställning, så nog var det bra mycket bättre då! Men jag beundrar dessa som ändå står där på scenen och uppträder för oss i publiken - det är ju ändå bara amatörer och dom är BRA!

 

Det var full rulle i stan när vi körde hem före halv tio ... många fotbollsmatcher pågick ju ännu - butikerna hade dessutom öppet till midnatt - det var FULLT överallt och det är riktigt trevligt - en stad som verkligen lever och andas trots sen timme. Mysigt ... Så skall det vara.

Ikväll är det dessutom kvällsloppis i Badhusparken och jag har nog tänkt mig dit.

Nu skall jag ta och sätta mig ett tag framför tv:n och glo på Nyhetsmorron på TV4.

Ha en skön dag "där ute" i LIVET.

Tidigare månad - Senare månad

Tiden

Vädret

Väder Piteå

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<<
Juni 2013 >>>

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards