Direktlänk till inlägg 6 juli 2013

Sköna lördag

Av babsansblogg - 6 juli 2013 06:48

 

Gomorron på er alla där ute. Hur står det till med er då? Själv är jag på G ... har väl sovit si så där ... vaknade redan halv två och då var det nästan kört för mera sömn, men till slut så kom John Blund i alla fall. Och nu sitter jag här, kaffet är gjort, tidningen är inplockad från brevlådan, maken är uppstigen också. Bäddat sängen har jag också gjort. Skall ta och städa badrummet, gjorde hallen och köket igår och dom övriga rummen tidigare under veckan. Ja vardagsrummet är kvar att ta hand om.

Och så skall vi sköta lilla barnbarnet i helgen. För hennes föräldrar skall på ett 30-årskalas. Så att få rå om guldklimpen är alltid fantastiskt roligt för oss.

Tänker göra våfflor till lunch - mums. Och det gillar ju även lillan.

Gick på semester igår halv elva. Då åkte maken och jag till golfrestaurangen och åt lunch och firade att även jag har fått semester! Sen på eftermiddagen en sväng förbi sonen. Hans sambo jobbade till 16, maken och sonen åkte iväg till Rusta och köpte Falu rödfärg och penslar, dom skall måla sin jättestora förrådsbyggnad. Och jag skötte Nova. Hon låg och sov i sitt vagn ute när vi kom dit.

Tog faktiskt några vinglas igår kväll - lite mys och firande av att min semestertid börjat. Vi satt ute och det var sol och vackert, sen kom mörka moln seglandes och en rejäl skur kom! Men sen sol igen.

Brolle var i Badhusparken igår kväll - nog hade jag lust att åka förbi dit - men det blev inte som sagt var. Däremot cyklade ett grannpar in och vinkade till oss när dom for iväg.

Ja nu var lördagens inlägg snart klart. Ha en fin dag ... solen lyser hos mig, det blåser lite och graderna ligger på +17. 

 
 
TantGlad

TantGlad

6 juli 2013 11:24

Häääärligt med semester nu, och då bara måste få ta ett glas vin. Själv trött då jag var på tjejmiddag igår.......GÄÄÄÄÄÄSp.
Ha en jättefin dag nu och mys du på!
Varma kramar från mig!

http://TantGlad.bloggo.nu

 
Annika

Annika

7 juli 2013 21:03

Så härligt att ha hela semestern framför dig. Hoppas att du fick en skön helg. Vi har haft massor av sol och varmt hela helgen. Men nu ser det ut som att det drar ihop sig igen. ha det så bra du bara kan. Kram.

http://www.badtant.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av babsansblogg - 21 augusti 2013 05:36


   Mitt huvud känns såååå tungt och jag är sååå himla trött! Har sovit riktigt uselt i natt ... fick börja dagen med en tablett för skallebanget. Skulle bara vilja lägga mig under täcket och bara sova ... Men jobbet kallar - det är skitmycket här...

Av babsansblogg - 20 augusti 2013 11:08

Igår kväll såg jag "Böda camping" - har någon sett detta programmet - har väl sett något avsnitt tidigare om åren och det här var väl en repris också (som vanligt!). Brukar egentligen inte se sånt där "svammel" ... men nu råkade det bli så och det va...

Av babsansblogg - 20 augusti 2013 10:48

  Jag sitter här under min lunch och funderar lite ... på varför det finns ondska i världen. Är det någon som kan svara på denna min fundering? Människor kan verkligen vara onda - varför. Är människosjälen verkligen så hemsk - måste man ha den d...

Av babsansblogg - 20 augusti 2013 05:22


  Sitter här med min kaffekopp, dagens första, och bara njuter av smaken och stillheten runt omkring mig - det är tyst och stilla, dagen har vaknat så smått där ute ... graderna är inte många att hurra för, hade bara +8 när jag steg upp för snart ...

Av babsansblogg - 15 augusti 2013 05:24


  Lilla älsklingen Nova - fammos lilla ♥   Sitter här på jobbet - jag är redan på plats - strax efter femsnåret! Börjar jobba först halv sju, men det är skönt att vara här i tid! Då hinner jag slänga in ett inlägg här och så hinner jag fak...

Tiden

Vädret

Väder Piteå

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards